Tilke Platteel-Deur

The Art of Integrative Breathwork Therapy

Video: “Returning to Source: Mother Wounding and Unconditional Love” met Tilke Platteel-Deur

| 1 reactie

Jim Morningstar interviewt Tilke Platteel-Deur over
“Moeder Wonden en Onvoorwaardelijke Liefde”

in het Engels

Tilke Platteel-Deur, al meer dan 40 jaar therapeute en ademtrainer, deelt haar persoonlijke en professionele ervaringen over hoe de moeder-kindrelatie van invloed is op onze gevoelens van geborgenheid en beminnelijkheid vanaf de geboorte gedurende ons hele leven … en hoe ieder van ons deze belangrijkste relatie met ademwerk kan transformeren.

Deze en andere leventransformerende technieken maken deel uit van de negen sessie video cursus: Returning to Source” by Jim Morningstar  online beschikbaar. www.transformationsusa.com/Returning-to-Source-flyer.pdfand 

Eén reactie

  1. Beste Tilly, Mijn ouders zijn 4 jaar geleden overleden. Intensieve mantelzorg gegeven en zelf daardoor ‘onderuit’ gegaan. Nieuwe keuzes gemaakt: Ik heb mijn werk voor een groot gedeelte losgelaten. en we zijn 2 jaar geleden verhuisd naar Texel. Een soort ik vertrek, maar dan in Nederland. Het effect van deze bewegingen is dat oude overlevingsmechanismes actief zijn geworden en ik mijn innerlijke rust moeilijker kan vinden en houden. Ik ben op zoek naar een dieper herstel, naar een dieper contact met mijn lichaam. Een lichaamsgerichte aanpak. Als kind astmatisch, neiging om mijn borstkas vast te zetten, vandaar dat ademtherapie mij aanspreekt.

    Ik hoor graag van je,
    Maria (57 jaar)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.